Over BSW

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW) werkt al bijna 50 jaar aan de ondersteuning van Rotterdamse organisaties en aan een veilig, sociaal-pedagogisch speelklimaat in de stad. Met Duimdrop heeft BSW al jaren een prachtige functie op spanningsvolle pleinen. BSW faciliteert de zelfstandige Rotterdamse speeltuinen met beheerders of toezichthouders. Op verschillende manieren scheppen we randvoorwaarden en verlenen we diverse diensten voor Rotterdamse organisaties die zich richten op een fijne buurt en lekker buitenspelen.

In de organisatie werken op dit moment 69 medewerkers: 14 vanuit kantoor en uitleen, 19 op de Duimdroppen en 36 op de speeltuinen. Daarnaast zijn er meer dan 10 vrijwilligers actief.

De komende jaren wil BSW een verbindende rol vervullen in het enigszins versnipperde werkveld, de eigen positie verduidelijken en zich verder ontwikkelen tot een duidelijke vraagbaak voor betrokken organisaties en tot een initiator van vernieuwing. BSW is een organisatie die randvoorwaarden schept zodat kinderen, volwassenen, buurtorganisaties en  verenigingen zelf tot gezamenlijke en samenbindende activiteiten kunnen komen in de eigen buurt. We gaan verder met de professionalisering en modernisering van de interne organisatie.

Vacatures

Werken bij Buurt-en Speeltuinwerk Rotterdam is hartstikke leuk! Soms hebben we nieuwe vacatures.

 

ANBI

BSW Rotterdam is een welzijnsorganisatie zonder winstoogmerk met toegewezen ANBI predicaat (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Onze activiteiten bestaan uit ondersteuning van non-profit organisaties, gericht op wijk- en buurtactiviteiten binnen groot Rotterdam.

 

Contact

BSW Rotterdam
Sportlaan 77
3078 WR Rotterdam

Wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan ons contactformulier of bel naar 010-8201800.