Servicepas

 

Non-profitorganisaties die voor en met kinderen actief zijn, kunnen een servicepas aanvragen. Hiermee kan de organisatie gebruik maken van de speluitleen. De servicepas is locatiegebonden en is geldig voor een kalenderjaar.

De prijs voor de servicepas wordt per kalenderjaar vastgesteld. Voor 2023 gelden de volgende tarieven incl. BTW:
Ingang lidmaatschap Rotterdam Regio
januari t/m december € 181,50 € 242,00

U kunt een servicepas aanvragen via het aanvraagformulier. U moet dan de volgende gegevens in uw mail vermelden: Naam organisatie, aard van de organisatie (school, buurthuis o.i.d.) , adresgegevens organisatie en telefoonnummer, factuuradres indien dat afwijkt, naam en adres contactpersoon, telefoon contactpersoon en inschrijfnummer Kamer van Koophandel.

Voorwaarden servicepas

De servicepas is geldig van januari tot en met december. Per jaar wordt het tarief vastgesteld. De servicepas wordt ieder jaar automatisch verlengd en kan schriftelijk, minimaal twee maanden voor het eind van het jaar, opgezegd worden. De servicepas is organisatie- én locatiegebonden. Wanneer uw organisatie meerdere locaties heeft die gebruik willen maken van de servicepas, dan moet iedere locatie een eigen servicepas aanvragen. Ditzelfde geldt wanneer er verschillende organisaties op hetzelfde adres gevestigd zijn. Wanneer blijkt dat er misbruik wordt gemaakt van de servicepas, zijn wij genoodzaakt deze in te trekken.

In de loop van dit jaar gaan BSW Uitleen en SG-Verhuur namelijk samen verder onder de oude, bekende naam Speels Gemak. Deze gaat gepaard met een nieuwe  website, met nog meer gebruiksgemak. Vanaf volgend jaar kunt u bovendien kiezen uit diverse abonnementen, zodat u zelf kunt bepalen hoeveel gemak u wenst.